mandag 15. august 2011

♥ To brødre ♥

God søndagskveld :)

Så har kvelden senka seg etter ei flott helg :)
Vi har vore så heldige å hatt besøk av storebroren til Lille sidan fredag ♥. Han er 8 år og bur i Kristiansand, utanom når han er her i Bergen hos lillebror og pappaen :)

Storebror er ein nydelig og snill gutt, som eg har vore så heldig å vere stemor for fra han var 1 år og fram til for to år sidan... Blir dessverre ikkje så ofte eg får sett han, så gleda var stor når det passa slik at han skulle vere hos oss i helga!

Må jo berre sei at det er det som er ekstra vanskelig og tøft ved samlivsbrudd, alle dei som ein er blitt så glad i som ein må "forlate"..
Det vere seg stebarn, familie og venner av den andre part.. Men heldigvis så har det gått fint i vårt høve, eg har god kontakt med mange av dei som eg savner rundt meg ♥

Her kjem litt bilder tatt denne helga, av verdens beste venner og brødre ♥♥♥


Deilig frokost :)

Strandleik :)


Grillkos :)


Nam Nam :))


Deilig Tacomiddag :))


BarneTv, tett i tett ♥


To slitne brødre sover søtt :)


Hei sveis :D


Film er best på 3D-kino!
Vi såg Cars 2 :)


Hallo i luken ;))

Vi gleder oss masse til neste gang storebror kjem på besøk, vi har kost oss sååå masse sammen med deg ♥

Ha ei fortryllande natt, stor klem fra frk Åsnes ♥

5 kommentarer:

 1. Skjønne gutter, kan tenke meg de har hatt det kjekt :) Fint når man får lov til å holde kontakten med alle dem man er glad i *♥*

  SvarSlett
 2. Så fine guta, det er godt å ha ein bror <3

  SvarSlett
 3. Hei, Anita! har ikke opplevd samlivsbrudd, men jeg har opplevd i fam at det kommer barn i forholdet og så går dem fra hverandre, jeg føler det veldig vanskelig, da jeg blir så glad i barna <3 synes det er så flott å se at du har så godt forhold til og får fortsatt ha kontakt med din "stesønn" og at guttene er så gode venner! ser at dere har hatt en fantastisk helg <3 klem

  SvarSlett
 4. så koselig at dere har god kontakt.. det er godt for ungene vel som for voksne! herlige gutter er de hvertfall <3 og det ser virkelig ut som dere har kost dere også ;).

  SvarSlett
 5. Å så koselig! Det betyr så mye for dem å få slik kontakt!!Det var også godt for sondre å kunne være sammen med deg igjen!!ser virkelig ut som dere har hygget dere masse. Han var veldig fonøyd da han kom hjem,og fortalte ivrig om strandturen og kinoen.Joacim er også hjertelig velkommen ned hit til oss igjen!!Hils han masse fra oss alle!!

  SvarSlett

Blir veldig glad
om du legg igjen ei koseleg helsing
når du har besøkt meg her inne:)♥