torsdag 30. juni 2011

Hei i kvelden :)

Ja så var det atter ein ny kveld.. :)
Må sei det er litt gøy med denne bloggen, eg har styra med layouten i heile dag føler eg hehe:))
Merker allerede at eg kjem til å bli ein kveldsskrivar for det meste, eg er nok eit typisk nattmenneske som "vaknar" til live etter klokka 22.00 på kvelden. Er kanskje då eg er mest reflektert og funderer på mykje:)

Først må eg få takke for mange kreative navneforslag til bloggen! Det var mi kjære Jannicke som stakk av med seieren, og ho hadde fleire gode forslag :)
Så tusen takk vennen, tydeleg at du kjenner meg vel sjølv etter eit relativt nytt vennskap <3 <3 Gla i deg pia mi :)

Må innrømme at eg kosar meg med eit glass rødvin i kveld, det er jo ferie! Og i dag har det jo til og med vert litt sol :)) Kan ikkje sei vi her i vest har vore bortskjemt dei siste to mnd... Meen, vi er lika blid ;)

Så over til noko meir alvorleg, eg har fulgt med på denne rettsaka som føregår no, om han stakkars guten som fekk isblokka i haudet og fekk livet snudd opp ned på eit blunk.. For ein skjebne.. Og eg må sei eg syns kjæresten Mari er heilt unik i denne samanhengen... Står ved hans side samma søren. Ho er berre 24 år og har livet forran seg, likevel er ho så sterk og modig for hans skuld. Er ikkje det ekte kjærleik så veit ikkje eg! Ho og Cris Medina er heltar i mine auge... Slik ynskjer eg sjølv å vere om eg skulle komme i ein slik situasjon..

Så kjære alle sammen, ta vare på kvarandre og grip dagen!

Stor kveldskos frå Frk Åsnes <3

2 kommentarer:

  1. Tanta ha laga blogg :D
    Her ska eg følge me kvar dag, tru meg tanta !! :D

    SvarSlett
  2. Det e så sant så sant det siste du skrive.. Elska den sangen å får gåsehuuud når e tenke på historia <3

    SvarSlett

Blir veldig glad
om du legg igjen ei koseleg helsing
når du har besøkt meg her inne:)♥