lørdag 16. juli 2011

..Ein skal ikkje sova bort sumarnatta...

Hei i natta godtfolk :)

Eg og mi kjære venninne set på terrassen hennar i fagre Stryn og kosar oss med lått & løye, rødvin og blogging ;)
Å kome hit til denne nydelege familien er eit av dei største lyspunkta i året for meg og min vesle sønn:) Makan til hjertevarme og gjestfrihet trur eg ein skal leite lenge etter!
Når eg er her føler eg at skuldrane senker seg og eg slapper skikkelig av... Deilig!

Vi kosar oss i sumarnatta :)

Så hærlig steming!

Eg har også lyst til å sei at eg er heilt overvelda over responsen på bloggen min, både før og etter den blei publisert på T & I :)) Eg blir nesten litt sjenert på heile greia, og det er ikkje ofte hehe ;)Men det betyr mykje for meg, og gir meg inspirasjon og motivasjon til å fortsette :))Så tusen takk alle sammen, for at dere følger meg og gir slike fine tilbakemeldinger!

I morgon skal eg inn til Stryn sentrum og "sprade" litt, det gledar eg meg til! Skal vertfall innom to flotte interiørbutikkar(To Damer Interiør og Fryd)& Moods of Norway sjølvsagt ;)
Eg kjem til å lage eit innlegg om denne runda i løpet av helga :)

Til dess vil eg ønske dere alle ei flott helg, nyt sommaren og Take care

Sumarnatt-klem frå Frk Åsnes :)

6 kommentarer:

 1. "Bare det sanne er vakkert"
  (Nicolas Boileau).....

  Du Anita er skjønnhet og sannhet frå innerst til ytterst, og vårt vennskap og set eg utrulig høgt ! Gode stunder - sjeldne men verdfulle, er så glad i deg og kjære J. :-)

  Du skal ikkje sova burt Strynenatta... ho er for verdifull til det..... då skal vi seta i saman ute, under eit telt og eit tre... uunder eit teeeelt og eit tre..... <3

  SvarSlett
 2. god morgen, anita! (eller du er kanskje ikke kommet til sengs) ;-) kjenner at jeg begynner å glede meg til ferie og sitte oppe til langt på natt :-) kos deg deg i Stryn og jeg gleder meg til å lese om kuppene dine! <3 klem Tone.....var så koselig hos veninnen din med alle lyktene :-)

  SvarSlett
 3. Hei Frk Åsnes :) Så kjekt å sjå, og kor stemningsfullt! No pakkar Herr Fryd og eg snippeskene våre og snur nasen på naustet på Bømlo. Det er foreldra mine sitt, og der er smågutane våre. Dei har vore på ferie hos moffen :) Gleder meg til å sjå dei att og til å ha ei herlig familie stund med brødrene mine, foreldra mine og min lille familie. Der senker pulsen seg, der er det godt å vera, alltid :)

  Nyt Stryn, gode vener og det gode liv!

  Klem frå Vesltandsfrøken Fryd ;)

  SvarSlett
 4. Hei Anita.
  Kos dæ masse i Stryn, både hos venninna di (som har d SÅ koselig på terassen), og på shoppingrunde. Så kan du jo glede dæ t du kommer heim, for der ligg pakken fra www.limy.no og vente på dæ ;)
  Ha en fortsatt fin ferie.
  Klæm, Cecilie

  SvarSlett
 5. Hei! Så utrolig flott dere har det på kveldene :) Her i Nord-Norge må vi nok vente til høsten kommer, før vi kan tenne lys ute på natta. Her er det jo lyst hele døgnet..... Kjempefin blogg du har :)

  SvarSlett
 6. Så koselig Anita! :) Det er godt å besøke gode venner og å finne roen. Ha en fortsatt fin sommer, Anita. Kos dere masse! <3
  Klemmer fra Annika B

  SvarSlett

Blir veldig glad
om du legg igjen ei koseleg helsing
når du har besøkt meg her inne:)♥