torsdag 7. juli 2011

Hyllest til fantastiske Tips & Inspirasjon Til Hjemmet ♥

Hei alle sammen!

Idag har eg lyst til å fortelle litt om korleis eg kom så langt at eg laga min eigen blogg :)

For ca eit år sidan kjøpte eg meg leiligheit etter samlivsbrudd, og sto med blanke ark angåande innbo. Eg bestemte meg raskt for at eg ville ha ei litt annerledes leilighet med mykje sjel, og byrja å tråle Finn.no for brukte skatter som eg kunne pusse opp. Det var ein spennende og tidskrevande prosess, og etter å holdt på heile sommaren og hausten var eg rett og slett møkka lei oppussing! Så låg i dvale ei god stund uten å orke gjere noko som helst med interiøret som sto igjen.

MEN SÅ kom eg over denne Facebooksida
Tips & Inspirasjon til hjemmet, der eg såg masse fine bilder som "vanlege" folk sendte inn av det dei hadde laga, funne på Finn, spørsmål om alt mulig rart innen hus og heim, osv. Og etter ei lita stund merka eg at eg "vakna" av dvalen! Plutselig fekk eg også lyst til å komme igang igjen med det som sto igjen, samt prøve å lage noko av det som eg såg blei lagt ut:)
Steinen begynte å rulle, og den har ikkje stoppa enda!! Trudde ikkje at eg skulle få til så mykje forskjellig som eg har laga, alt ifra kvisthjerter til å trekke om møbler :)

Og det kan eg berre sei, dette er MYKJE takka all den oppmuntring, ros og oppriktige tilbakemeldingar som eg har fått inne på denne kreative sida ♥
Eg ante ikkje at det fans SÅ utrulig mange rause og hærlige likesinna som det eg er blitt kjent med og gla i som der inne:)
Vi er blitt som ein stor interiør(gal) Fb-familie, som også støtter kvarandre når det skjer ting i livet som ikkje har med interiør å gjere..

Det som eg tykkjer er det mest fantastiske er at det fins ikkje misunnelse, alle er glade på andre sine vegne når dei gjer gode scoop eller lager noko unikt:) Og alle deler gjerne oppskrifter og hemmeligheter :))

Og alt dette hadde ikkje skjedd om ikkje det var for kjære Beate ♥ som har oppretta denne unike sida:)
Beate har alltid rosande og oppmuntrande ord om det vi legg ut, og gjer sitt ytterste for at vi skal finne svar på det vi lurer på :)
I tillegg arrangerer ho masse konkurranser der du kan vinne mykje fint! Eg har vore blant dei heldige, og det er ein fantastisk følelse :))

Så Beate og alle dere nydelige damer der inne, tusen takk for at dere har fått ut kreativiteten i meg igjen og utvikla den!♥

Og til alle dere som ikkje er medlem, eller tenker at "Nei, eg har ikkje slike kreative evner", tru om igjen!!!! Meld deg inn og bli inspirert til å sette igang med det du ikkje har dilla deg til å byrje på ;)
Og trenger du til dømes tips til kva type maling du treng til ulike formål, så er det berre å slenge inn eit spm, og eg garanterer at du får svar raskere enn om du hadde besøkt ein butikk ;)
Så eg meiner at alle som har ein stad å bu, vil ha nytte av denne sida ;)

Og angåande bloggen, så hadde eg ALDRI hatt guts til å starte den om ikkje det var for denne sida :))Og eg gleder meg til å fortsette å lage nye innlegg om det eg føretar meg og resten av romma i leiligheita mi :)

Så tusen takk igjen for at eg har fått bli kjent med den hærlige sida Tips & Inspirasjon til hjemmet, og alle dere unike damer der inne, dere betyr enormt mykje for meg ♥ 

Varme klemmer frå Frk Åsnes :)

9 kommentarer:

 1. Flott Anita :) Vi e nok fleire som har dratt nytte av denne sida av ulike grunnar! All honør til Beate. Og eg skulle fremdeles ønske at eg hadde pengar nok til å leige inn deg og Ingrid ei vekes tid <3 Spørs om eg må spare og låne dåkke når vi he fått bygd på huset til Oskar ;)Klem frå Sissel

  SvarSlett
 2. Kjære Sissel Astrid!

  Eg ville sett på det som ei stor ære å få hjelpe deg med det du måtte trenge ♥
  Eg og Ingrid får ta oss ein ferietur neste sommar ;))

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Kjære Anita <3
  Så flott skrevet! Og jeg er så enig i alt :)
  Kreativiteten og kunnskapene dine er unike <3
  Klem Laila

  SvarSlett
 4. det var flott skrevet, Anita <3 og jeg er så enig med deg i det du skriver :-) klem tone

  SvarSlett
 5. Sååå koselig du har skrevet om vår felles supre side <3 Koselig <3 La oss fortsette å inspirere og bli inspirert !!! Klem <3

  SvarSlett
 6. Tusen hjertelig takk kjære Anita og alle dere andre <3

  SvarSlett
 7. Jeg visste vel at du kunne dette også Anita. Herlig blogg, og takk til deg for all inspirasjon du gir til oss interiørgalne og herlige tilbakemeldinger. Blir fast følger jeg også.

  SvarSlett
 8. Omtale av dette innlegget/bloggen av Facebooksida Tips & Inspirasjon Til Hjemmet:

  'WOW' tenkte jeg da jeg leste blogginnlegget i det 22. bidraget i 'Blogg-konkurransen'! Anita, du er bare så utrolig raus og god, både i ord og handling ♥ Jeg anbefaler virkelig alle om å lese dette innlegget som også handler om dere medlemmene, fantastisk! 'DraumeHjerte' er en forholdsvis nyopprettet blogg men jammen har du fått til mye på kort tid, imponerende! Tusen hjertelig takk kjære Anita ♥"

  SvarSlett

Blir veldig glad
om du legg igjen ei koseleg helsing
når du har besøkt meg her inne:)♥